Elstödet måste komma snabbare

Vi har en knepig situation i Sverige och här skulle vi verkligen vilja belysa Tidöpartiernas roll i det hela. Jag menar, hur kan ett elstöd som skulle vara på plats i november inte komma hushållen till gagn förrän i början av mars. Det är förfärligt länge och svenska folket har varit fattigare i vinter än vad de behövt vara. Detta borde politiken få stå till svars för och jag hoppas verkligen att våra större tidningar och dess journalister gör sitt jobb och grillar makthavarna ordentligt.

Något som vi tyvärr ser i vårt samhälle idag är att levnadsstandarden sjunker snabbt, framförallt för de som redan har det sämst ställt. Förr om åren kunde även en vanlig arbetare, till exempel vårdpersonal eller lärare, drömma om att resa en weekend till en europeisk storstad, att åka en vecka till Medelhavet eller att spara pengar för att åka till Thailand eller USA. Men inte längre. Nu äter elkostnaderna och bensinpriserna upp hushållens marginaler och man har knappt ens råd med sådana prylar som en ny soffa, teve eller kontinentalsäng här längre.

Hur ska detta sluta? Vi kan ju lugnt konstatera att de stora klassklyftorna i vårt samhälle är en direkt följd av den ansvarslösa politik som de borgerliga partierna förde redan på Fredrik Reinfeldts tid. Att Tidöpartierna fortsätter i samma spår är ju inte direkt förvånande, men vad som är förvånande är att en stor del av svenska folket faktiskt röstade för detta.

Trodde man på deras lögner om att elstödet skulle vara på plats redan i november? Känns Ebba Busch pålitlig? Jimmie Åkesson? Björn Söder? Järnrörsgänget?

Nej, här har vi som står längre till vänster ett ansvar. Vi måste belysa vad Tidöpartiernas politik leder till och argumentera för vår sak. Bara så kan vi se fram emot ett Alliansfritt Sverige på riktigt.

Upp till kamp emot kvalen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *