Ett bra samarbete

Hej alla kära vänner!

Som ni säkert vet så är det inte gratis att driva den här sidan och vi behöver ibland göra olika saker för att hålla lyset tänt, så att säga. En sådan är att pusha för olika härliga samarbeten som vi gör här på sidan. Nu har vi ett väldigt trevligt sådant. Vi har nämligen startat ett samarbete med Sängfabriken som är Sveriges överlägset bästa sängleverantör. De har så många olika sköna sängar i sitt sortiment att man skulle ägna hela dagarna åt att provligga i deras olika sängar.

Min personliga favorit är deras kontinentalsäng 90 som verkligen känns som en lyxig säng. För mig som bor i en liten etta och vill ha plats för annat så är denna väldigt bra att ha eftersom att den inte tar så mycket plats men samtidigt är otroligt. Jag måste säga att jag sover som en liten prins varje natt när jag kryper ner i min sköna kontinentalsäng! Det gjorde jag verkligen inte med min förra säng men nu gör jag det och jag kan varmt rekommendera att ni kikar närmare på utbudet av sängar hos Sängfabriken när ni ska köpa en ny säng.

Något annat som är väldigt bra är att de ofta har väldigt bra priser. Man vill ju såklart inte köpa en säng bara för att den är billig men när man som Sängfabriker blandar sängar av högsta möjliga kvalitet med otroligt bra priser, ja då blir man nyfiken och vill gärna veta mera.

De har också en väldigt bra och tydlig hemsida där du snabbt hittar information om alla deras sängar samt vilka priser som gäller. Genom att kika in där kan du enkelt hitta exempelvis en kontinentalsäng som passar dig eftersom de har kontinentalsängar i flera olika storlekar. De har helt enkelt ett väldigt stort utbud med sängar som håller högsta kvalitet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *