Ett samarbete här på sajten

För att kunna gå runt på att driva den här sajten har Ludvig och jag som driver sajten bestämt oss för att börja med betalda samarbeten. Det är inget vi skäms över eftersom många Youtube-profiler, influencers och bloggare redan gör det. Ni som tycker att det är alldeles för borgerligt av oss orkar vi inte ens lyssna på. Ja, reklam och kapitalism är något som högersidan i första hand står för men samtidigt så måste vi få sajten att gå runt och ställa mat på bordet. För att inte tala om att betala av huslånen när räntorna stiger. Verkligheten ser ut som det gör och då är detta vår väg framåt för att orka fortsätta att granska den forna alliansen och deras samarbetspartier samtidigt som vi faktiskt kan unna oss något gott till tacosen på fredagar och får leva ett normalt liv även om vi lägger ner långt över 40 timmar på detta.

Det blev en lång inledning som förklaring på att vi ska börja med betalda samarbeten här på bloggen. Men det kändes nödvändigt att skriva ut allt så att ni läsare förstår varför vi gör det här.

Nu går vi vidare till att presentera vårt nya samarbete. Dagens inlägg presenteras nämligen av sajten Flyttstädning Västerås som är en utmärkt sajt för alla som befinner sig i Västerås med omnejd, ja egentligen någonstans i Västmanland, och behöver hjälp med att få städningen gjord vid exempelvis flyttstäd.

Genom att använda denna sajt får ni snabb, prisvärd och professionell hjälp och det gör också så att ni kan luta er tillbaka och bara njuta av att få städningen fixad.

Med detta sagt är vårt första inlägg med ett sponsrat samarbete avklarat. Ni som har klagat på oss för att vi börjat med detta kan ta och läsa igenom detta inlägg igen och fundera över om det verkligen är så farligt?

Eller om det är värt att klaga så mycket eller om ni borde ta tag i era sorgliga liv istället?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *